Nacházíte se zde: Hotel Ryzlink » Vinařství Fučík » Práce ve vinici

Filozofie práce ve vinici

Náš přístup k vinohradům vychází z detailní  znalosti půdních profilů v jednotlivých tratích. Na základě půdních analýz vysazujeme vinice ve  vybraných klonech tak, aby výsledkem bylo osobité, vysoce kvalitní  víno, v němž najdete terroir, ve kterém byly hrozny zrozeny.  

​Naším cílem je je vypěstovat hrozny, jež nám díky osobitým kyselinám  a specifické minerální kresbě dovolí vytvořit velká vína.

​Naše vinice zakládáme v intenzivním sponu tak, abychom  pěstovali  hrozny  v kontinuální  kvalitě  a výnosu pouze s rozdílem vlivu daného ročníku.

​Vinice jsou pěstované v rýnsko-hesenském tvaru a jsou upravované zimním řezem na jeden plodící  letorost.  

​Výnos z našich vinic se dlouhodobě  pohybuje  v rozmezí   0,7-1 litru vína na jeden keř v kvalitě pozdního sběru.

​Naše vinice jsou  od prvopočátku v integrované produkci s využitím bio přípravků,  ve vybraných tratích přecházejí  do režimu bio hospodaření. Nepoužíváme herbiciby a řádky jsou trvale zatravněny.

ADRESA

Zlámalova 1809/2, Mikulov, 692 01
IČ: 01568060
DIČ: CZ01568060

 

Všobecné obchodní podmínky
Ubytovací řád

All rights reserved © 2017 Hotel Ryzlink

   

Nahoru