
Nabídka práce
Sous Chef
Máte rádi ve vaření lokálnost, sezónnost a inovativnost? Pokládáte párování jídel s vínem za tu správnou cestu? Potom jste tady dobře! Rádi Vás a Vaše kuchařské umění poznáme.
Pro Restauraci Ryzlink v Mikulově hledáme kolegu/kolegyni na pozici Sous chef! Restaurace Ryzlink je součástí designového Hotelu Ryzlink**** a Vinařství Fučík.
Od 1.7. chystáme nový koncept kuchyně a jídelního lístku pod vedením známého šéfkuchaře Paula Palazza. Buďte součástí nového příběhu s velkým potenciálem!
Náplní Vaší práce bude:
- Zodpovědnost za přípravu pokrmů
- Podílení se na sestavování menu
- Párování jídel s víny ve spolupráci s tvůrci vín Vinařství Fučík
- Zajištění stabilní kvality kuchyně a zastupování šéfkuchaře
Hledáme člověka:
- S láskou k vaření a vínu
- S přátelskou a teamovou povahou
- Spolehlivého
- Mezinárodní kuchařská zkušenost je vítána
Nabízíme Vám:
- Pracovní poměr na dobu neurčitou
- Flexibilní rozvržení pracovní doby
- plat od 40 000 Kč + dle zkušenosti + odměny
- Možnost dalšího vzdělávání v oboru a v oboru vína
- Zázemí úspěšné a prosperující vinařské společnosti a hotelu s nejkrásnějším výhledem v Mikulově
- Novou moderní kuchyni
- Nástup od 1.7.2023
Jak nás kontaktovat:
Pokud Vás tato nabídka zaujala, prosím o zaslání životopisu s telefonickým a emailovým kontaktem na e-mailovou adresu: fucik@vinarstvi-fucik.cz